yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article



Aile ve büro gibi mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç yol kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar maden ve kırmızıçı üzere malzemelerden dokumalmış gösterişli bir bapdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle tasarruf alanından kâr peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en bir küme 100 insan kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta can skorsına ilişkilı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın ve ivedili hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söylem edilen bu branş bazı modellerde düzgülü kapı koluna benzeri. 

Yapı kucaklerinde sırça veya maden kasa olan henüz yavaş ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu Yangın Çıkış Kapısı kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Evlerde, nöbetyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve palas şekilde yangın alanlarını terk etmesi için kullanılmakta olan önemli mimarilar arasındadır.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu Yangın Merdiveni Kapısı tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu yangın kapısı Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en muvafık fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Güvenlik: Ivedi çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an sarih olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page